Se Litteratursidens film om ‘Hvor lyset er’ – og læs lidt om DR Romanprisen

‘Hvor lyset er’ er nomineret til DR Romanprisen 2021 og bliver læst af bibliotekernes læseklubber i januar måned. Der er seks nominerede til Romanprisen, og hver roman diskuteres i månederne december til maj, hvorefter læseklubberne udvælger tre romaner til finalen. I juni udvælger juryen af læseklubmedlemmer vinderen af prisen.

Det har stor betydning for mig at være nomineret til DR Romanprisen. Dels er nomineringen en anerkendelse af mit arbejde, dels er jeg glad for, at det er netop dén pris, romanen er nomineret til, fordi romanerne læses og udvælges af læsere. De læsere, som jeg skriver til og arbejder for hver dag.

Om jeg vinder er ikke så vigtigt, det at romanen er med og bliver læst og diskuteret af så mange i læseklubberne rundt omkring i hele landet, er det vigtigste. Det glæder mig så helt enormt, at Carl og Elys fortælling når så mange, og jeg håber, at romanen vil være en god og væsentlig oplevelse for den enkelte.

Her kan du se Litteratursidens lille film om ‘Hvor lyset er’ – og på Litteratursiden.dk kan du være med til at diskutere romanen, også med mig, den 20. januar kl. 10-11.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone